Masajni.com с нов дизайн и много подобрения

Posted by admin 18.12.2015 0 Comment(s)

Masajni.com е изцяло обновен. Добавихме редица подобрения, за да да направим пазаруването при нас по-лесно от всякога. Дизайнът също е променен, създадохме модерна и красива визия.

Сега съвсем лесно можете да търсите, разглеждате и купувате продуктите, които ви интересуват.

Покупката става с няколко бързи стъпки, а поръчката ще е при вас до 2 работни дни.

По-лесно и бързо пазаруване

Улеснихме максимално избирането на продукти в masajni.com. Всички артикули са удобно подредени в категории. За да не пропуснете нещо важно, ще виждате и препоръчани продукти, които да допълват този, който разглеждате в момента.

Знаем, че най-добрата препоръка за стоките ни е мнението на нашите клиенти. Затова добавихме възможност да коментирате всеки един артикул, като същевременно ще виждате какво мислят и другите потребители за него.

Нови изгодни предложения и повече артикули

Знаем, че красивият дизайн и новите функции не са достатъчни, за да бъде masajni.com възможно най-полезен, ако в него няма добри предложения. Затова добавихме много нови артикули и подготвихме промоционални оферти. При нас можете да намерите всичко необходимо за работата на масажиста – от масажни легла до еднократни консумативи и козметика. Всички на най-изгодните цени.

Атрактивните ни предложения не са само към крайните ни клиенти, но и към корпоративните. Предлагаме най-ниските доставни цени на територията на гр. София. Ако желаете да станете наш корпоративен клиент, не се колебайте да се свържете с нас.

Не пропускайте добрите оферти, абонирайте се за новини по e-mail

Masajni.com вече има опция да се абонирате за новини, които да получавате по e-mail. Ще ви информираме за новите промоционални предложения и актуални оферти.

Виж полезна информация в нашия блог

Купуването на оборудване е важна стъпка. Трябва да подберете продуктите, които ще бъдат подходящи конкретно за вашия бизнес и клиенти. А за да се направи правилен избор, всеки трябва да разполага с информация. Затова създадохме блог, в който можете да прочетете полезни съвети, както и да се запознаете с тенденциите в областта.

Приятно пазаруване в обновения masajni.com!