Всичко за масажиста на едно място – в masajni.com

Posted by admin 18.12.2015 0 Comment(s)

 

В masajni.com ще видите всичко необходимо за работата на масажиста на едно място. Стараем се да предлагаме оборудване от А до Я за всяко студио, както и за мобилните професионалисти. При нас ще откриете от основни артикули като масажни легла до еднократни консумативи.

Масажни кушетки

Масажните кушетки са качествени и изработени по високи стандарти. Предлагаме 3 основни вида кушетки: преносими, стационарни и комбинирани. Преносимите масажни кушетки са чудесен избор за мобилните професионалисти, докато стационарните са предпочитани за масажни студия, лечебни и СПА центрове, клиники. Комбинираните легла са подходящи както за масажи, така и за козметични процедури. Някои имат разделени стойки за крака, което позволява да се използват и за педикюр.

Вулканични масажни камъни

При нас ще откриете комплекти с вулканични базалтови камъни, с които се прилага все по-популярната техника за масаж с горещи камъни. Предлагаме пакети с различни бройки, а в някои е включен и нагревател. В masajni.com ще видите и отделно няколко модела нагреватели с различен капацитет.

Аксесоари

За допълнителен комфорт предлагаме и различни аксесоари. При нас ще видите удължители за глава, висящи поставки за ръце, възглавници за масаж. За мобилните професионалисти има така необходимите количка за масажна кушетка и чанта за транспортиране.

Консумативи

Дори и да звучи като дребно допълнение, консумативите са важна част от артикулите, необходими за всеки масажист. Работата би била невъзможна без масажно олио или балсам. За работата са нужни още еднократни консумативи като чехли, ръкавици, бельо и др. От всички може да видите различни видове в masajni.com.