Меню
Продукти в кошницата

Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо

Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
439.00лв.
Без данък: 439.00лв.

Възможни варианти

Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31


Модел NO.VA Standart Plus NV31
Описание: дървена масажна кушетка, трисекторна, с повдигане
Размери: Д186- Ш70- В61.5-86

Дебелина на дунапрена: 8 см.
Товароносимост: 250 кг
Опаковка: 1брой/1кашон
Размер на кашона: 95- 21- 74см
Тегло: 18кг
Ттегло с Опаковка: 21кг
Материали : ПВЦ кожа, 8 см. дунапрен
Дървена конструкция; изкуствена кожа
подлакътници и удължител за глава, отвор за лице.

- До 36 месеца гаранция от производителя!

Масажна кушетка NO.VA Standart Plus NV31 има класически дизайн и визия, отличаваща се със стил и изчистени линии. Моделът е практичен, пригоден за лесно транспортиране и съхранение. Стабилност и здравина. Кушетката е изключително комфортна и функционалност. Оборудвана с много екстри.

Екстри:

- Трисекторна - с повдигане на третата част

- Удължител за глава - добавя към дължината на кушетката и позволява ергономична позиция на тялото

- Отвор за лице - удобство при всяка процедура

- Подлакътници, увеличават широчината и позволяват облягане на ръцете за допълнителен комфорт

- Удобство при транспортирабне и съхранение. Компактност в сгънато състояние. Към кушетката получавате чанта за пренасяне.

Кушетката е изработена от качествени продукти, съобразено с най-високите стандарти в областта на масажното оборудване

Основата е направена от масивен бук, който придава здравината и издръжливостта на модела. Дизайнът на краката е допълнително подсилен за по-голяма стабилност. Тапицирана е с качествена изкуствена кожа с високо качество и възможност за лесно почистване. Пълнежът е плътен дунапрен,устойчив на деформация.Характеристики:

Дължина: 186 cм.

Широчина: 70 cм.

Височина (регулируема): 61.5-86 cм.

Дебелина на дунапрена: 8 см.

Издръжливост: 250 кг.

Тегло: 18 кг.Масажната кушетка е изработена в Китай по най-високи стандарти и критерии, отговарящи на изискванията на Европейския съюз!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА


ТРИСЕКТОРНА МАСАЖНА КУШЕТКА
Инстукции за безопасност*Редовно обръщайте внимание на състоянието и поддръжката на масажната кушетка. Проверявайте дали всички винтове са добре затегнати. Следете за състоянието на обтегачите; редовно проверявайте за нарушения в целостта им и повреди.


*Не претоварвайте кушетката с тегло над максималната норма (250кг). Това може да доведе до инциденти или наранявания.


*При почистване на кожата, НЕ използвайте почистващи продукти на алкохолна основа, за да избегнете увреждането на материята. Използвайте хладка към топла вада със сапун, след което подсушавайте.


*При разгъване на кушетката, преди всяка употреба, уверявайте се, че четирите крака са добре изпънати и позиционарирани стабилно на равна повърхност.
Настройка на кушетката-Поставете кушетката на едната ѝ страна; откопчайте закопчалките и частично отворете кушетката; извадете аксесоарите от вътрешната ѝ страна.-Стоейки зад кушетката, хванете дръжките ѝ и внимателно разтворете изцяло двете ѝ страни. При отваряне, краката на кушетката се изпъват автоматично.-Прихванете кушетката в средата и я изправете на крака. Натиснете средната част, за да се уверите, че е позиционирана напълно стабилно.  Ако продължава да има повдигане в средата, проверете обтегачите и ако се налага ги изпънете.
Употреба на кушетката и аксесоаритеОблегалка/Удължител за глава със С-образна основа и възглавничка. Удължителят осигурява комфорт и опора за главата, като е предвиден и отвор за лицето. Ъгълът и дължината на облегалката за глава могат да се регулират лесно и удобно. За да настроите ъгълът, използвайте палчето при основата на тръбите.
Подлакътници – практично допълнение към кушетката. Те добавят към нейната широчина и позволяват удобно облягане на ръцете по време на процерура. Подлакътниците са  тапицирани, а вътрешността им е с дунапрен. Те могат лесно да се монтират и отстраняват при необходимост ; за монтиране просто напаснете тръбите в отворите от двете страни на кушетката и поставете подлакътниците в желаната позиция.
Настройка на височината  - Важен  фактор при определяне на подходящата височина на кушетката е височината на масажиста, а също и вида на процедурата. За да зададете необходимата височина, отстранете дървените винтове, които свързват двете части на крака, повдигнете до нужното ниво, след което отново поставете винтовете.
Повдигане на сектор - Освободете закопчалката и повдигнете сектора до желаната позиция. Натиснете, за да се уверите, че е добре закрепен. За да върнете сектора в нормална позиция, повдигнете докрай, след което спуснете.
Издръжливост на кушеткатаУверявайте се, че тежестта от теглото на клиента е правилно разпределена. За целта, следете дали той заема правилна позиция, а именно в средата на кушетката.


Препоръчва се лягането да започне от средната част на кушетката, като първоначално се седне в частта при ръба, след което внимателно се премине към центъра. В легнало положение, тялото отново трябва да е позиционирано в средата на кушетката.


Посочените килограми като максимална норма на издръжливост на кушетката включват теглото на клиента + натоварването от приложения натиск при масаж.


Тоест при максимум 250кг издръжливост, минус  теглото на клиента, получавате максималната тежест на натиска, която е безопасно да бъде приложена. Имайте предвид, че ако натискът при масаж се концентрира върху страничните части на кушетката, натоварването значително се увеличава! Поради тази причина, натискът в страничните части на кушетката не бива да превишава 50% от максималната степен на натоварване.


НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ МАКСИМАЛНОТО ТЕГЛО НА ИЗДРЪЖЛИВОСТ!
Съхранение

 
При сгъване на кушетката, върнете аксесоарите на съответе им места, като ги закрепите с ластиците.


При съхранение и транспортиране, използвайте приложената чанта, за да предпазите кожата от наранявания. Съхранявайте кушетката на хладно, проветриво и сухо място, без достъп на директна слънчева светлина.Не излагайте кушетката на прекалено високи или ниски температури, както и на влага.
Грижа за тапицерията*Почиствайте ежедневно – за да запазите тапицерията в перфектен вид за по-дълго, я почиствайте ежедневно като използвате сапун и хладка към топла вода. Подсушавайте с кърпа от немъхеста материя.


*Дезинфекция – за дезифенктиране на тапицерията, използвайте продукти с изопропанол, специално предназначени за почистване на винил.


*Премахване на петна – малки и не толкова упорити петна могат да бъдат премахнати с нежен неабразивен препарат за почистване. За целта, напръскайте от препарата на влажна кърпа и почистете. Подсушавайте с кърпа от немъхеста материя. По-упорити/големи петна, изискват професионално почистване.


! Не използвайте абразивни почистващи продукти или такива на химична основа – темогат да увредят тапицерията . Избягвайте употребата на различен тип протектори за кушетката, тъй като те биха могли да наранят повърхността на кожата!

Грижа за основатаКонструкцията на масажната кушетка е изработена от качествено дърво, покрито с устойчив лак. Благодарение на това, основата не изисква специални грижи при подръжка. По преценка, може да полирате периодично със специализиран препарат за дърво.

Съхранявайте кушетката в сухи помещания. Пазете я от влага. Ако  кушетката бъде намокрена, своевременно подсушете с мека кърпа.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.