Условия за доставка

ПРОДУКТИТЕ СЕ ДОСТАВЯТ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС АДРЕС С КУРИЕРСКА ФИРМА

ПОРЪЧКИ ПУСНАТИ ДО 16:00 ЧАСА В РАБОТЕН ДЕН СЕ ИЗПРАЩАТ НА СЪЩИЯ ДЕН И ПРИСТИГАТ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.

за София доставката е в рамките на 24 часа  / в работни дни /

*За всички останали градове  48 часа / в работни дни /


ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка - Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност.

Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео  Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите


РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно. 

*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 

*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Примерни цени за доставка:

За пакет с кола маска 5 – 8 лева

За единичен козметичен уред  10-15 лева

За сгъваема масажна кушетка 15- 20 лева

За фризьорски стол 25- 35 лева

За измивна колона 75-90 лева

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. 


По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.