Меню
Продукти в кошницата

Доставка

Продуктите се доставят на желания от вас адрес с куриерска фирма Лео експрес. Извършваме доставка в рамките на Република България.

Поръчки пуснати до 15:00 часа в работен ден се изпращат на същия ден и пристигат на следващия работен ден!

За  рамките на гр. София доставката се извършва до един работен ден!

За другите по-големи градове, срока за доставка е до 2 работни дни.

За всички останали населени места срока зависи от графика на куриерската фирма за даденото населено място. Обичайно доставката се извършва до 3 работни дни след изпращането.


ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка:

*Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност.
*Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео Експрес и зависи от обема и големината на продуктите.

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване.

Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.  

За Ваше улеснение, всички преносими масажни кушетки са с фиксирана цена за доставка от 16,99лв

По силата на член 55, ал.1 от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

MОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.