Меню
Продукти в кошницата

Вулканични камъни за масаж

Масажът с горещи камъни се превърна в една от най-популярните терапии, помагаща едновременно за физическото и за психическото здраве. Процедурата се нарича Стоунотерапия (произлиза от Stone therapy). За нея се използват вулканични камъни за масаж от базалт. Придобиват се от речните корита и морските крайбрежия. Базалтът е богат на желязо, благодарение на което камъните имат силни абсорбиращи свойства, поглъщат топлината, задържат я за дълго и я освобождават бавно и постепенно. Именно това тяхно качество ги прави незаменими.

В masajni.com ще откриете няколко комплекта професионални вулканични камъни за масаж. Те са с естествен произход, гарантирайки ефективност.

Преди всяка процедура вулканичните масажни камъни задължително трябва да се дезинфекцират и затоплят. Загряването става най-лесно чрез уред, специално създаден за тази цел – нагревател. Когато се достигне желаната температура, ги извадете внимателно, проверете колко са горещи и чак тогава ги използвайте върху клиента.

Съществуват няколко начина за използване на вулканичните камъни за масаж. Най-популярният е ръчният масаж. Работещият може да си служи с масажните камъни като помощно средство, държейки ги в ръцете си или да ги постави върху определени точки от тялото. Тяхната топлина се разлива по торса, като лечебният ѝ ефект достига в дълбочина. Положителните резултати от терапията са многобройни: натрупаното напрежение се редуцира, болките се облекчават, кръвообращението се ускорява, подобрява се обмяната на веществата и работата на организма, мускулите се отпускат. Топлината оказва положително действие върху нервната система.

Освен ефекта върху физическото състояние на човека, манипулациите с вулканични камъни за масаж повлияват и психическото здраве. Те успокояват ума, помагат за емоционалния баланс.

Вулканичните камъни за масаж са използвани дори и за древна китайска лечебна техника, чието име буквално преведено означава „стържа болест“.

Masajni.com предлага голямо разнообразие от вулканични камъни за масаж. Ще откриете комплекти с различни бройки в тях, започвайки от 13 и стигайки до 64. Камъните се различават по форма: плоски, равни, овални.

При нас ще видите и бели мраморни камъни за студена терапия. Използват се за лице, като облекчават болките, напрежението, дискомфорта, тонизират.

Не забравяйте да изберете и подходящия нагревател. Нашите модели са качествени и лесни за използване. Имат компактен дизайн и екстри като функция за регулиране на температурата, термоизолирани дръжки за безопасно пренасяне, защитен капак, светлинен индикатор и др. Моделите са с различен капацитет. Най-малкият е за 6 литра, а най-големият за 18.

Masajni.com разполага с удобна комбинация от вулканични камъни за масаж с нагревател. Така взимате двата задължителни елемента за процедурата в един пакет и на изгодна цена. Имаме още различни видове пособия, инструменти и козметика.

Masajni.com предлага всичко необходимо за масажиста на едно място – от основното и най-важно оборудване до по-дребните детайли като еднократни консумативи.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Служителите ни ще Ви помогнат в избора и ще Ви дадат ценни съвети.

Приятно пазаруване в masajni.com!

Базалнтови инструменти за масаж, подходящи за различни техники на масажиране. Камъните са богати на минерали, които предразполагат използване на разли..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литраЕлектрическият нагревател е специално изработен за нагряване на вулканични камъни. Има термоизол..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Инструменти за Гуа Ша терапия - Вулканични масажни камъни Инструменти за прилагане на Гуа Ша терапия. Изработени от вулканичен базалтов камък, б..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Комплект 40 бр. Вулканични Камъка За Масаж – БазалтБазалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на п..
147.00лв.
Без данък:147.00лв.
Комплект базалтови вулканични камъни - 50 брояБазалтови вулканични камъни, предназначени за прилагане на различни масажни техники. Камъните от базалт ..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Нагревател за вулканични камъни във формата на куфарче - лесен и практичен уред, който може да се използва и за съхранение на масажните камъни. Модел ..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Комплект Бели Мраморни Камъни За Масаж 12 брояКомплектът съдържа 12 мраморни камъка със специално разработен дизайн и форма, предназначени за терапия ..
87.00лв.
Без данък:87.00лв.
Нагревател за вулканични камъни – 18 литраПрофесионален нагревател за вулканични камъни. Моделът компактен и стилен, оборудван е с термоизолирани дръж..
279.00лв.
Без данък:279.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.