Меню
Продукти в кошницата

Вулканични камъни за масаж

Масажът с горещи камъни се превърна в една от най-популярните терапии, помагаща едновременно за физическото и за психическото здраве. Процедурата се нарича Стоунотерапия (произлиза от Stone therapy). За нея се използват вулканични камъни за масаж от базалт. Придобиват се от речните корита и морските крайбрежия. Базалтът е богат на желязо, благодарение на което камъните имат силни абсорбиращи свойства, поглъщат топлината, задържат я за дълго и я освобождават бавно и постепенно. Именно това тяхно качество ги прави незаменими.

В masajni.com ще откриете няколко комплекта професионални вулканични камъни за масаж. Те са с естествен произход, гарантирайки ефективност.

Преди всяка процедура вулканичните масажни камъни задължително трябва да се дезинфекцират и затоплят. Загряването става най-лесно чрез уред, специално създаден за тази цел – нагревател. Когато се достигне желаната температура, ги извадете внимателно, проверете колко са горещи и чак тогава ги използвайте върху клиента.

Съществуват няколко начина за използване на вулканичните камъни за масаж. Най-популярният е ръчният масаж. Работещият може да си служи с масажните камъни като помощно средство, държейки ги в ръцете си или да ги постави върху определени точки от тялото. Тяхната топлина се разлива по торса, като лечебният ѝ ефект достига в дълбочина. Положителните резултати от терапията са многобройни: натрупаното напрежение се редуцира, болките се облекчават, кръвообращението се ускорява, подобрява се обмяната на веществата и работата на организма, мускулите се отпускат. Топлината оказва положително действие върху нервната система.

Освен ефекта върху физическото състояние на човека, манипулациите с вулканични камъни за масаж повлияват и психическото здраве. Те успокояват ума, помагат за емоционалния баланс.

Вулканичните камъни за масаж са използвани дори и за древна китайска лечебна техника, чието име буквално преведено означава „стържа болест“.

Masajni.com предлага голямо разнообразие от вулканични камъни за масаж. Ще откриете комплекти с различни бройки в тях, започвайки от 13 и стигайки до 64. Камъните се различават по форма: плоски, равни, овални.

При нас ще видите и бели мраморни камъни за студена терапия. Използват се за лице, като облекчават болките, напрежението, дискомфорта, тонизират.

Не забравяйте да изберете и подходящия нагревател. Нашите модели са качествени и лесни за използване. Имат компактен дизайн и екстри като функция за регулиране на температурата, термоизолирани дръжки за безопасно пренасяне, защитен капак, светлинен индикатор и др. Моделите са с различен капацитет. Най-малкият е за 6 литра, а най-големият за 18.

Masajni.com разполага с удобна комбинация от вулканични камъни за масаж с нагревател. Така взимате двата задължителни елемента за процедурата в един пакет и на изгодна цена. Имаме още различни видове пособия, инструменти и козметика.

Masajni.com предлага всичко необходимо за масажиста на едно място – от основното и най-важно оборудване до по-дребните детайли като еднократни консумативи.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Служителите ни ще Ви помогнат в избора и ще Ви дадат ценни съвети.

Приятно пазаруване в masajni.com!

Нагревател за вулканични камъни във формата на куфарче - лесен и практичен уред, който може да се използва и за съхранение на масажните камъни. Модел ..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Базалнтови инструменти за масаж, подходящи за различни техники на масажиране. Камъните са богати на минерали, които предразполагат използване на разли..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Комплект 40 бр. Вулканични Камъка За Масаж – БазалтБазалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на п..
147.00лв.
Без данък:147.00лв.
Комплект Бели Мраморни Камъни За Масаж 12 броя Комплект Бели Мраморни Камъни За Масаж 12 броя
Ново
Комплект Бели Мраморни Камъни За Масаж 12 брояКомплектът съдържа 12 мраморни камъка със специално разработен дизайн и форма, предназначени за терапия ..
87.00лв.
Без данък:87.00лв.
Комплект базалтови вулканични камъни - 50 брояБазалтови вулканични камъни, предназначени за прилагане на различни масажни техники. Камъните от базалт ..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Инструменти за Гуа Ша терапия Инструменти за Гуа Ша терапия
Изчерпан
Инструменти за Гуа Ша терапия - Вулканични масажни камъни Инструменти за прилагане на Гуа Ша терапия. Изработени от вулканичен базалтов камък, богат ..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра
Изчерпан
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литраЕлектрическият нагревател е специално изработен за нагряване на вулканични камъни. Има термоизол..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Нагревател за вулканични камъни – 18 литра
Изчерпан
Нагревател за вулканични камъни – 18 литраПрофесионален нагревател за вулканични камъни. Моделът компактен и стилен, оборудван е с термоизолирани дръж..
279.00лв.
Без данък:279.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.