Меню
Продукти в кошницата

Преносими масажни кушетки

Преносимите масажни кушетки безспорно са най-практичния вариант, за професионалисти, които по една или друга причина са избрали да са в движение, не позиционирайки дейността си на едно място в козметичен или СПА салон. Специално за тях, съществува изключително подходящ инструмент наречен – преносима масажна кушетка, легло или наричана още масажна маса. Името й подсказва, че тя е мобилна и като такава, предполага да е удобна и лека за да се транспортира лесно на всякакви места. Ние отmasajni.com знаем това и сме се погрижили да Ви осигурим подходящото средство. Преносимата масажна кушетка, превръща практикуването на „масаж в движение“ в мисия възможна.

Този вид преносими масажни кушетки са изработени от качествени по-леки материали - алуминий или дърво. Повечето модели преносими кушетки са снабдени със специални чанти, с които преместването от едно място на друго, се случва много лесно и бързо. Преносимите масажни кушетки, легла или маси, не отстъпват по нищо пред останалите. Те осигуряват удобство и комфорт, когато се легне върху тях. Оборудвани са с всички необходими екстри, за да може да се проведе истински отпускащ и ефективен масаж. Разполагат със система за сгъване и разгъване, която значително улеснява процеса, стабилна основа, за сигурност и здравина, мек дунапрен, покрит с еко кожа, отвори за лице, подлакътници и практичен изчистен дизайн, лесен за поддръжка. Преносимите масажни кушетки са мултифункционални и освен за масаж, спокойно биха могли да се използват и за осъществяване на козметични манипулации. Ако сте професионален масажист, който същевременно изпълнява и различни козметични и разкрасяващи процедури при това в движение, то определено преносимите масажни кушетки са средството, с което спокойно ще можете да практикувате дейността си.

Само при нас намирате това, което търсите! Огромно разнообразие от оборудване за масажни центрове, различни модели преносими масажни кушетки и легла, всякакви консумативи, инструменти и козметика за масаж.

Преносими масажни кушетки и легла на ниска цена за професионалисти в движение.


Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart Plus NV31 - бордо
Изчерпан
Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.